Volkswagen Transporter

2.0 TDI L2H1 DC Highline|Automaat|Apple Carplay|Navigatie|Parkeersensoren|

Alles over deze bedrijfswagen

Over de Volkswagen Transporter

Kilometerstand 287.304 km
Bouwjaar 2018
Kleur Overig
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 5
APK geldig tot 14 april 2025
Onderhoudsboekje Dealer-onderhouden
BTW/Marge BTW
Kenteken V-552-NR
Wegenbelasting € 152 tot € 152 per kwartaal

Iedere Volkswagen is anders, maar tegelijk zijn alle Volkswagens herkenbaar aan hun betrouwbaarheid, hun intelligente ontwerp en hun uitstekende rijkwaliteiten. Neem deze Transporter bijvoorbeeld, die uitblinkt in zuinigheid en duurzaamheid. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Transporter. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Met de comfortstoelen heeft u de zekerheid: elke rit fit door de juiste zit. Passagiers nemen achterin veilig plaats via de schuifdeur met ruime opening. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, extra getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bedienbare ramen voor.

Het navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. U vindt in deze auto ook airconditioning. Ook is de Volkswagen uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Volkswagen Transporter heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Volkswagen, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

U kunt bij ons ook voertuigen inruilen. Voor het inruilen van uw voertuig kunt u mailen naar verkoop@garageoene.nl met complete gegevens van het desbetreffende voertuig.

Wij adverteren met een meeneemprijs.
Daar valt onder:

Meeneemprijs

Gratis tenaamstelling
Vloeistofcontrole
APK min. 12 maanden
Poetsen
Minimaal 5 liter brandstof

Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd door ons personeel in de werkplaats. Hierdoor krijgen wij, en u inzicht op de uitgevoerde en/of te verwachten werkzaamheden aan uw auto. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een Garage Oene plus pakket of een Garage Oene Plus extra pakket deze pakket zijn alleen van toepassing op voertuigen boven de € 4500,- tot maximaal 200.000 kilometer.

Wat houd deze Garage Oene pakketten in:

Garage Oene PLUS
€ 750,-

Gratis tenaamstellen
Vloeistofcontrole
Airco onderhoud
Voertuig technische nakijken
APK min. 12 maanden
Afleveringsbeurt volgens fabrieksgegevens
6 maanden garantie (tot 15.000 kilometer)
Poetsen
Minimaal 10 liter brandstof

Garage Oene PLUS EXTRA
€ 1250,-

Gratis tenaamstellen
Vloeistofcontrole
Airco onderhoud
Voertuig technische nakijken
APK min. 12 maanden
Afleveringsbeurt volgens fabrieksgegevens
12 maanden garantie (tot 15.000 kilometer)
Poetsen
Halve tank brandstof

Indien het nodig is kunt u altijd een gratis leenauto van ons meekrijgen (exclusief brandstof).
In overleg zijn er ook andere garantie mogelijkheden mogelijk.

Voor vragen kunt u altijd bellen naar: 0578- 641367 of mailen naar: verkoop@garageoene.nl
Kijk voor meer informatie op onze website www.garageoene.nl

Met vriendelijke groet,

Renzo Hannema

• Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend

Technisch

Vermogen 150 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1968cc
Topsnelheid 181 km/h
Gewicht 1.904 kg
Wielbasis 340 cm

Opties

Exterieur
Mistlampen adaptief Bumpers in carrosseriekleur Verwarmde voorruit Buitenspiegels verwarmbaar Achterklep Elektronisch sperdifferentieel Achterdeuren met ruiten Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Zijschuifdeur rechts Buitenspiegels in carrosseriekleur Ruitensproeiers verwarmbaar Metallic lak Lichtmetalen velgen 18" Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Lichtmetalen velgen 16" Achterruitwisser Dimlichten automatisch
Veiligheid
Tractie Controle Systeem (TCS) Parkeersensor voor Electronic Stability Program Anti Blokkeer Systeem Anti Blokkeer Systeem (ABS) Extra getint glas Cruise control Anti Slip Control Regensensor Automatisch Sper Differentieel Vermoeidheids herkenning Start/stop systeem Hill hold-functie Parkeersensor achter Airbag bestuurder Airbag passagier Electronic Stability Program (ESP) Startblokkering
Comfort & Interieur
Binnenspiegel automatisch dimmend Multimedia-voorbereiding Elektrische ramen voor Armsteun voor Airco Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth Comfortstoel(en) Radio Multifunctioneel lederen stuurwiel Stuur verstelbaar Boordcomputer
Overig
DAB-ontvanger Alarm klasse 3 Betonplex in laadruimte Navigatie full map Executive Plus-pakket

Milieu

Verbruik (gemiddeld) 6.5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 6 liter per 100km
CO2 uitstoot 169 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Renzo Hannema
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)6 - 365 248 89
NL
Totaal € 19.950 (excl. btw)
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 19.950 (excl. btw)